; ;
Gemt

Har du ideer til, hvordan vi når klimamål for handelen?

Danmarks ambitiøse klimamål kræver tæt samarbejde med erhvervslivet og nye løsninger, som vi ikke kender til i dag. Har du konkrete forslag, ideer eller kommentarer til klimaindsatsen, hører vi gerne fra dig.

Nyhed

Dansk Erhverv | E-handel - 16. december 2019

Regeringen har nedsat 13 klimapartnerskabet for forskellige brancher, som skal bidrage til, at Danmark nedbringer udledningen af drivhusgasser med 70 procent i 2030 i forhold til 1990.

Et af klimapartnerskaberne er for handelen, som vil blive sekretariatsbetjent af Dansk Erhverv. Partnerskabet har netop mødtes for første gang og har besluttet at opdele arbejdet i fem udvalg, som fokuserer på henholdsvis emballage, madspild, tekstiler, forbrugeroplysning, værdikæder og sourcing. Klimapartnerskaberne får travlt, idet resultaterne af partnerskabernes arbejde skal vare klar ved udgangen af 2020.

Har du ideer til, hvordan virksomheder kan bidrage til Danmarks klimamål, hører vi meget gerne fra dig. Alle forslag, ideer, spørgsmål eller kommentarer er velkomne. Skriv til Can på csar@danskerhverv.dk.

Formanden for klimapartnerskabet er Michael Løve fra Netto, Salling Group, og formændene for udvalgene er Carsten Wandorf fra Fritz Schur, Jens Obel fra DK Company A/S, Rune Jungberg Pedersen fra JYSK og Signe Didde Frese fra Coop Danmark.

Læs mere her: Dansk Erhvervs klimabrevkasse.

Kontakt

Klima, energi og miljø

Ulrich Bang

Underdirektør
Medarbejderprofil