; ;
Gemt

Skal din virksomhed have del i 150 millioner fra Erhvervspuljen?

03. maj 2021

Virksomheder kan fra d. 18. maj og frem til d. 1. juni igen søge tilskud til projekter, der sparer energi, når Erhvervspuljen åbner for tredje gang i 2021. Der er afsat 150 mio. kr. i den kommende runde.

Privatejede produktions-, handels-, og servicevirksomheder kan fra d. 18. maj igen søge tilskud til projekter, der sparer energi. Der kan bl.a. søges om tilskud til udskiftning af kedel med varmepumpe, udskiftning af belysning med LED og energioptimering af procesanlæg.

Tilskuddet dækker op til 50 procent af omkostningerne til et energispareprojekt og er derfor med til at sikre god økonomi i projekter, der sænker energiforbruget og CO2-udledningen i Danmark.

Størrelsen på tilskuddet afgøres blandt andet af, hvor stor en energibesparelse projektet medfører.   

Klima- og energichef i Dansk Erhverv, Ulrich Bang, opfordrer derfor også til, at interesserede virksomheder er klar til at søge tilskud, når der åbnes for ansøgninger.

”Det er en god måde at komme i gang med den grønne omstilling. Her er en konkret mulighed for at få en håndsrækning, der både kan forbedre bundlinjen og klimaet,” siger han.

Det vil også være muligt at søge tilskud gennem Erhvervspuljen senere i 2021. De konkrete datoer bliver meldt ud løbende.

Læs mere og søg tilskud på:

Erhvervsstyrelsen.dk - Erhvervstilskud til energieffektiviseringer

SparEnergi.dk - Få tilskud til at spare energi
 

Kontakt

Klima, energi og miljø

Ulrich Bang

Underdirektør
Medarbejderprofil