{{title}}
{{body}}
{{tagline}}
{{body}}
| {{tag}}
{{body}}
{{body}}
{{item.label}}
{{f.label}}
{{Body}}
{{receiptRedirectText}}
Fejlkode: {{resetErrorCode}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{data.labels.body}}
{{data.labels.body}}
Her kan der kun vælges en:
Her kan der vælges flere:
Bemærk: ved valg af flere bliver søgningen smallere!
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{scrollHint}}
{{textLabels.successBody}}
{{data.qrText}}
{{Description}}
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{errorBody}}
{{noResultsBody}}
Her kan du som firmaadministrator ændre de 5 primære kontaktpersoner i jeres firma.
{{headerSubText}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{headerSubText}}
{{additionalInformation.sustainability.subtitle}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionFocus}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionPotential}}
{{additionalInformation.investors.subtitle}}
{{additionalInformation.investors.businessModel.label}}
{{additionalInformation.companyStatus.label}}
{{additionalInformation.companyOtherArtifacts.label}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{eventCard.text}}
15. marts 2023
ORD: LIV ØSTERSTRAND RASMUSSEN FOTO: METTE JOHNSEN
Fra Nationalparken ved Vesterhavet og ind i Thys frodige landbrugsland råder Gyrup Gård over 500 hektar marker og enge, hvor der udover økologisk korn til whisky også bliver dyrket græs til gårdens malkekøer.
Kornet til whiskyen bliver dyrket lige uden for døren til destilleriet og er helt økologisk – uanset om det er moderne sorter eller gamle danske bygsorter.
Ellen Nicolajsen er destillatør og står for rundvisninger og events. Hun er uddannet ingeniør, men i 2015 tog hun, hendes mand, søster og svoger en beslutning om at flytte fra København til Thy og etablere et dedikeret destilleri og malteri som 8. generation på Gyrup Gård.
I modsætning til gængs praksis, hvor whisky bliver destilleret to eller tre gange, destilleres whiskyen fra Thy én enkelt gang. Det giver en renere sammensætning af alkohol og intensitet til korn- og maltaromaer.
På få år har Thy Whisky modtaget flere internationale priser. Gården er åben for whiskysmagning og rundvisning.