; ;

Seneste nyt

Engrossektoren skaber stor værdi for Danmark 

Danske Erhverv repræsenterer et bredt udsnit af handelsvirksomheder med salg til professionelle. Det er virksomheder, der hver dag holder tusindvis af danskere i beskæftigelse og bidrager betydeligt til den økonomiske vækst i Danmark. I Dansk Erhverv arbejder vi for at skabe mere opmærksomhed om handelsvirksomhedernes betydning og vi kæmper for bedre rammevilkår, som kan understøtte virksomhedernes fremtidige udvikling og vækst.  

Vidste du, at engrossektoren...

..beskæftiger mere end 167.000 ansatte i 2022? 
..omsætter for 916 mia. kr. årligt? 
..eksporterede for 342 mia. kr. i 2021? 

Dyk ned i flere spændende tal på Dansk Erhvervs Engrosbarometer 

Den stille pige i klassen?  

Engrosbranchen finder vi ofte i periferien af den offentlige bevågenhed. De rammes både hårdt og bredt af lovgivning i form af produktsikkerheds-, mærknings-, fødevare-, miljø-, arbejdsmiljø- dokumentationskrav. Og de står med rekrutteringsudfordringer, fordi de unge mennesker kigger andre veje, når de vælger karrierevej. Alligevel knokler de ufortrødent på og vi hører dem sjældent råbe op i den offentlige debat, når der debatteres rammevilkår. 

Det betyder imidlertid ikke, at der ikke er noget at kæmpe for. Og så meget desto vigtigere er det, at Dansk Erhverv forfølger følgende overordnede fokusområder: 

En tsunami af EU- lovgivning påvirker detailbranchen: Få et overblik

Her kan du danne dig et overblik over eksisterende og kommende EU-regulering. Siden opdateres løbende, så du altid kan finde senest nyt.

Brug for rådgivning? 

Dansk Erhverv tilbyder rådgivning til medlemmer inden for en bred palette af emner, fx markedsføring, salgs-og leveringskontrakter, persondata, udbud – se mere om Dansk Erhvervs rådgivning

Kurser og events

På agendaen

Søg i Engros